Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Overraskende fangst på gennemløber

Hej alle,

Jeg har modtaget denne sjove beretning fra Frank Rosengaard.

Frank skriver:

En lille lystfiskerhistorie fra den virkelige verden. Jeg var lige en tur i Øresund i dag på jagt efter havørred! Fik en undermåler og et godt og solidt hug, som ikke gik min vej! På et tidspunkt stod jeg og fumlede med mit fangstnet, som ikke lige ville som jeg, samtidig med at min gennemløber bare lå på sandbunden. Da jeg hev gennemløberen op for at kaste igen, ja så sad der til min store overraskelse en skrubbe på.! Så ny PR-skrubbe (eneste) på gennemløber.

Mange tak for beretning og tillykke med fangsten. Herligt at vi gang på gang kan blive overrasket ved vore vande.

Knæk & bræk

Klaus