Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Aborresjov på Esrum Sø med sidegevinst

Hej alle,

Esrum Sø er en af de absolut smukkeste søer i Nordsjælland, men den er ikke altid lige nem at fange fisk i. De sidste par ture har dog givet lidt blod på tanden.

Det bedste aborrefiskeri har jeg historisk haft i efterårs- og vintermånederne, men sidste år startede det allerede i sensommeren, hvor jeg dog ikke nåede selv at få glæde af det. Dette i kombination med, at jeg på rygtebasis havde hørt om fangster af et par store aborrer var årsagen til, at jeg lige har måttet have et par ture her i august.

Det er endnu ikke blevet til de helt store aborrer til mig, men en del i størrelse 400-750 gram på den ene tur. Det lover godt for fremtiden, da mange af de helt store aborrer på Esrum Sø (størrelse +1,7 kg) snart må være så gamle at de dør af alderdom. De fleste af aborrerne på denne tur blev fanget på småskaller, men også jigs gav fisk. På den anden tur gad aborrerne jeg fandt ikke hugge, men det gjorde ikke noget, da det blev til en fin sidegevinst – i form af en gedde på 103 cm på det lette aborregrej.

Knæk & bræk

Klaus