Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Super flot multe på brød

Hej alle,

Henrik Qvirin Reiter har her i sommer været besat af at fange multer, og har brugt lang tid og megen energi. Nu er der lykkedes igen at lande en af de sjældne sommergæster.

Henrik skriver:

Fisken som forvandler min hjerne til en papkasse, så kontoen med voksenpoint tømmes! Fiskene gik i badekarret tæt under land og jeg var egentlig ved at give op, men så kom denne i brødhumør! Fin lang fight på løs bremse. 2,75 kg.

Mere om fangsten kan læses på Fisk & Fri´s hjemmeside:

https://fiskogfri.dk/en-perfkt-multe-paa-broed/

Stort tillykke med multen, der er tilmeldt årets fisker konkurrencen i specialkategorien. En sand trofæfisk idag, da der desværre ikke er mange tilbage efter at bl.a. fritidsfiskerne fandt ud af at de smagte virkelig godt.

Knæk & bræk

Klaus