Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

NÅL-medlem repræsenteret ved EM i havfiskeri

Hej alle,

Niels Godsk Jørgensen deltog i EM i havfiskeri i den forløbne uge. Det gik ganske fornuftigt.

Arrangementet blev afholdt over 4 dage på Øresund, hvor det var tydeligt at lokalkendskab spiller en rolle. Således var 8 af af de 10 bedst placerede fra Danmark. Niels endte på en 5. plads individuelt blandt de 61 deltagere, vinder for landsholdet, vinder 4-mands hold, og en flot 2. plads i holdkonkurrencen for 2-mands hold sammen med sin makker Thor Rasmussen. Alle pokaler og medaljer pynter nu på “kaminhylden” i stuen hjemme hos Niels.

Niels fangede konkurrencens største torsk på 2,76 kg, men fik dog også et par andre fisk i løbet af konkurrencedagene. Således blev det bl.a. til berggylt på 765 g (billede ovenfor), skrubbe 625 g samt en ulk på 375 g.

Fiskene er naturligvis tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Tillykke med fangsterne. Stærkt fisket. Også imponerende at Niels har (fået lov til at have) alle pokaler og medaljer i stuen:-)

Knæk & bræk

Klaus