Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Spejlkarpe under isen

Hej alle,

Joachim Fabricius har været afsted med karpegrejet.

Joachim skriver, at spejlkarpen, der vejede 9,25 kg blev fanget på en tur med Claus Banholtz:

Vi ankom til søen som var 3/4 dækket af is, hvorfor vi centrerede fiskeriet omkring et lille område. I takt med at solen tog til og isen brød op begyndte store isflager at rive sig løs, hvilket gjorde det svært med linerne og vores bidmeldere. Claus måtte kaste ud på ny, og vi måtte have stængerne op af bidmelderne, og lægge dem på jorden med stangspidserne i vandet, så linen løb under isen. Og netop i dette moment begyndte den ene spole at løbe. Trods det kolde vand var der solid fight i fisken, der efter 10 minutter gled ind over netkanten. Fantastisk at få lov at fange en karpe “under isen”.

Stort tillykke med spejlkarpen, der nu er tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus