Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Stormen gav fisk

Hej alle,

Det er desværre ikke blevet til mange fisketure og fangster i januar for foreningens medlemmer, heriblandt undertegnede. Vejret kan rent faktisk være for dårligt til fiskeri, selvom der jo altid er nogle, der mener, at det bare kommer an på påklædningen. Selv dem der påstår det, må vist erkende, at weekendens storm umuliggjorde det meste fiskeri ved såvel sø som ved kysterne. Enkelte medlemmer trodsede dog elementernes rasen. En af dem var Jens Hansen, der lørdag under stormen snuppede både en fin aborre og en pæn gedde.

Niels Godsk Jørgensen har også været afsted i januar og det lykkedes ham bl.a. at overliste en fin gedde på 6,65 kg. Gedden bliver nok ikke den største for Niels i år, men rart at årets fisker konkurrencen nu er igang.

Foreningens aborrekonkurrence ved Store Vejle Å er udsat til næste søndag den 6. februar, hvor vejret forhåbentlig er noget bedre end det har været den seneste tid. Tilmeldinger skal ske til turleder Zlatan Delic. Han sørger sammen med undertegnede for, at der både vil være agnfisk og rejer til de deltagende juniorer.

Knæk & bræk

Klaus