Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Endelig lidt mirakler fra Miraculix

Hej alle,

Det er altid en fornøjelse at modtage fangstrapporter, og særligt er det sjovt, når fangsterne er sket fra foreningens fiskevande og/eller faciliteter. Dette var også tilfældet her.

Joachim Fabricius beretter:

Så oprandt dagen, hvor Claus Banholtz, Zlatan Delic og undertegnede skulle på jomfru-fisketur med Miraculix. Båden, hvis søsætningsproces må siges at have været omvendt proportional med navnet…Når det er sagt: Sikke en lækker båd vi har fået os.

Vi mødtes ved havnen ved 10-tiden og efter at have rigget til og blendet 15 kg sild til chum – mens vi skulle høre på de lokale eksperter i form af slænget af garnfiskere, som havde meget travlt med at fortælle os, at vi var for sent ude på dagen til at fange makrel – gik turen mod nordsiden af Hven.

Der skulle kæmpes lidt for det, og på den første plads blev det ikke til nogen makreller, men en del torsk i god spisestørrelse på bundmede (som Claus og Zlatan var for fine til at tage del i) , og så en overraskende fangst på pirk til Claus: En lange!

Vi rykkede herefter plads, og her fik vi omsider hul på makrellerne. I et jævnt flow havde vi over nogle timer et stabilt fiskeri, som gav en god portion sej og makrel. Største fisk tilfaldt undertegnede, en skøn fighter af en tyk makrel på 1.000 gram (billede øverst i artiklen).

Det blev til ti fisk over halvkiloet, og mange fisk i det leje. Derudover 8 torsk op til lige over 2 kilo, og en masse sej. Tak for en god tur.

Ærgerligt at de kloge fritidsfiskere ikke sad i havnen, da vi kom tilbage med spandene fulde af makrel.

Tak for beretning og et stort tillykke med de fine fangster, hvoraf makrel på 1 kg og sej på 352 gram tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus