Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Karper i forårshumør

Hej alle,

Det er ikke kun havørrederne der er på finnerne i øjeblikket. Også karperne er begyndt at røre på sig og er kommet i forårshumør.

Joachim skriver:

Et par smutture har givet nogle fine skælkarper på helt simpelt grej. Største fisk på 5,9 kg krævede over to timer i samme positur på mine til sidst trætte knæ i græsset ved bredden, indtil linen langt om længe strammede op. Metoden var toastbrød, str. 4 krog, flourocarbon-forfang og tre splithagl, med linen som indikator. Karpen på 5,9 kg tilmeldes årets fisker konkurrencen, idet jeg dog forventer at forbedre vægten i løbet af året.

Stort tillykke med fangsten. Altid godt at få de første forårskarper og få kalibreret grej og formkurve.

Knæk & bræk

Klaus