Familien med på rimtetur

Hej alle,

Så kom der lige en rapport fra en af foreningens skarpeste specimenfiskere, nemlig Marcus Krag, der har været på rimtetur.

Marcus skriver:

Den 29. marts var jeg på endnu en rimtetur, men sæsonen har ikke rigtigt været med mig. Årets længste fisk kom allerede i februar, men det var desværre en hanfisk, der kun lige sneg sig over 2 kg. Som den pressede familiefar jeg nu engang er, så måtte jeg have datteren med i klapvogn, hvis der skulle klemmes endnu en fisketur ind i den travle hverdag. Heldigvis kunne jeg køre lidt på rutinen og et par timers fiskeri gav 6 fine rimter op til 2,04 kg, som jeg gerne vil tilmelde årets fisker konkurrencen i mangel på bedre.

Min geddesæson den snakker vi slet ikke om. Den må der reddes op på i maj eller til efteråret. 

vh

Marcus Krag

Tillykke med fangsterne. Største rimte tilmeldes ÅF i forventningen om, at der højst sandsynligt kommer en forbedring senere i år.

Knæk & bræk

Klaus