Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Familien med på rimtetur

Hej alle,

Så kom der lige en rapport fra en af foreningens skarpeste specimenfiskere, nemlig Marcus Krag, der har været på rimtetur.

Marcus skriver:

Den 29. marts var jeg på endnu en rimtetur, men sæsonen har ikke rigtigt været med mig. Årets længste fisk kom allerede i februar, men det var desværre en hanfisk, der kun lige sneg sig over 2 kg. Som den pressede familiefar jeg nu engang er, så måtte jeg have datteren med i klapvogn, hvis der skulle klemmes endnu en fisketur ind i den travle hverdag. Heldigvis kunne jeg køre lidt på rutinen og et par timers fiskeri gav 6 fine rimter op til 2,04 kg, som jeg gerne vil tilmelde årets fisker konkurrencen i mangel på bedre.

Min geddesæson den snakker vi slet ikke om. Den må der reddes op på i maj eller til efteråret. 

vh

Marcus Krag

Tillykke med fangsterne. Største rimte tilmeldes ÅF i forventningen om, at der højst sandsynligt kommer en forbedring senere i år.

Knæk & bræk

Klaus