Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Gedder på falderebet

Hej alle,

Sidste chance for at fange en gedde inden fredningen i april var igår den 31. marts. Min makker Cato Jürgensen og jeg gav den derfor gas fra morgen til aften i det smukke vejr.

Cato Jürgensen med gedde på 10,2 kg

Jeg fangede med 7 gedder flest, men jeg ville nu gerne have byttet med Cato, der snuppede en fantastisk flot 10,2 kilos gedde, da det blev aften. Interessant nok havde jeg lige dørget med mine agnfisk på strækket og på mit ekkolod undervejs set en stor gedde via side vü. Jeg råbte til Cato, der sejlede 100 meter fra mig, at han skulle fiske i mit kølvand, hvilket han heldigvis gjorde. Og bum – en stor gedde tog agnfisken. Der er ingen garanti for at det var selvsamme gedde, der tog Catos skalle, men sandsynligheden er pænt høj.

Min største gedde på 7,6 kg tilmeldes årets fisker konkurrencen, idet den forhåbentlig forbedres i løbet af året.

Gedde på 7,6 kg

Nu var det fine fangster igår, men generelt må vi konstatere, at fiskeriet har været svært i det kolde vand i marts. Vi ser frem til 1. maj, hvor gedderne igen må fiskes.

Knæk & bræk

Klaus