Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Garnfri søer – Ja tak!

Hej alle,

Medlemskabet af Danmarks Sportsfiskerforbund er jeg ekstra glad for i denne tid, hvor der sættes fokus på at stoppe erhvervs- og garnfiskeriet i danske søer. Det er helt ubegribeligt, at så få kan ødelægge det for så mange.

Lovgivningen på området er forældet og betyder, at man må sætte så mange garn og hjemtage så mange fisk, man har lyst til. Erhvervsfiskeriet har altså frit lejde til at ødelægge både økologien og det rekreative lystfiskeri i søerne. Derfor mener Danmarks Sportsfiskerforbund, at der skal sættes en stopper for erhvervs- og garnfiskeri i danske søer. Nive Å´s Lystfiskerforening bakker 100% op om dette.

Se mere på nedenstående link:

https://www.sportsfiskeren.dk/garnfrisoer?fbclid=IwAR272cNWkY1cK15xgjRS-EIMSOwE2dK8bPOL61dsDLmj8FBg2WglfLeaKmo

Knæk & bræk

Klaus