Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Torsk fra Øresund til Marcus

Hej alle,

Hermed fangstrapport fra Marcus, der har været en tur på Øresund.

Marcus skriver:

Lige en kort frisk opdatering fra Øresund. I går den 29. januar var jeg på en tur med svigerfar ud fra Rungsted. Målet var et par torsk. De første var ganske små, men så ramte vi en plads, hvor svigerfar satte mig på plads med over 10 kg samlet torsk fordelt på 3 fisk på én gang. Jeg måtte kæmpe hele dagen for bare at få en over 2 kg. Det var øvrigt lidt deprimerende, at de fleste oplagte fiskepladser var plastret til med kilometer lange garn, hvilket gjorde det tæt ved umuligt, at gennemskue hvilke vager der hørte sammen. Det lykkedes dog til sidst at få en ok torsk på 2,72 kg jeg i mangel på bedre gerne vil tilmelde årets fisker. 

Tillykke med fangst af velproportioneret torsk, som tilmeldes årets fisker konkurrencen. Med de tilmeldte fisk ligger Marcus p.t.i top 3.

Knæk & bræk

Klaus