Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Ørreder og rimter fra Tryggevælde Å

Hej alle,

Nu er der heldigvis kommet gang i fangstrapporterne. Idag dumpede der et par stykker ind fra Marcus Krag, som også tidligere har gjort sig bemærket med fine fangster.

Marcus skriver:

Lørdag den 23. januar stod den lidt halvoptimistisk på rimter i Tryggevælde å. Fiskeriet var mildest talt svært og da jeg endelig krogede hvad jeg først troede var en solid rimte, måtte jeg senere erkende, at det var en kompakt hanørred på 3,64 kg med hang til toastbrød. Efterfølgende fik jeg to mindre rimter og endnu en ørred. Den største rimte var 1,42 kg.

For god ordens skyld vil jeg gerne tilmelde begge fisk omend, at jeg naturligvis tilmelder en større rimte om en måned eller to:)

Stort tillykke med fangsterne, der er tilmeldt årets fisker konkurrencen. Der kommer helt sikkert forbedringer i løbet af de næste par måneder.

Knæk & bræk

Klaus