Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Elbefiskning i Esrum Å

Hej alle,

Som tidligere nævnt på hjemmesiden var vi – via vort samarbejde med Esrum Ålaug – for femte år i træk inviteret med til elbefiskning i Esrum Å. Dette foregik i den forgangne weekend. Fra foreningen havde vi Kim og Leo med lørdag, mens Valdemar deltog søndag.

Benny Østergaard fra Esrum Ålaug fortæller:

Elbefiskningen gik meget fint. Vi fik 153 fisk på de to dage. De fleste målte mellem 65 og 80 cm, men der var fisk helt op til 90 cm. Sidste år var der 5 til 6 store hunner som ikke var modne til  at stryge, så derfor tog vi ekstra fisk i år, for at være på den sikre side.

Billedet øverst er taget af Søren Lænkholm, mens de øvrige incl. de to lige ovenfor samt nedenstående, er taget af Niels Laulund – begge fra Esrum Ålaug.

En stor tak til Søren og Niels for lån af af de fremragende billeder, samt en stor tak til Benny og Esrum Ålaug for at vi blev inviteret med. Vi er helt sikkert klar igen til næste år.

Vild fangst af ørreder må man bare sige. Herligt at det lykkedes at fange så mange ørreder, da der derved er gode muligheder for at producere nye ørreder til Esrum Å, men også mange andre sjællandske åer, heriblandt Usserød Å og Nivåen.

Knæk & bræk

Klaus