Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

PR-jagt på Esrum Sø

Hej alle,

Det var efterhånden lidt tid siden, at jeg havde haft et par juniorer med på tur, og da både Rasmus Cleemann og Mads Eriksen tidligere havde ytret ønske om at komme med en dag, og nu havde mulighed for det, blev det i mandags, at vi tog afsted.

Rasmus Cleemann med PR-gedde på 4,6 kg.

Vi mødtes kl. 8 i Sørup Havn og målsætningen for dagen var klar, nemlig at drengene skulle have forbedret deres personlige rekord (PR) for gedde. Den første time brugte vi på at søge rundt for at finde en gedde i en passende (stor) størrelse med vertikalgrejet. Det lykkedes ikke, da der virkede nærmest fisketomt i sydenden af søen. De få gedder vi fandt skyndte sig at flygte, når vi prøvede at sejle ind på dem. Vi ændrede derfor taktik, og gik over til at dørge med store shads. Dette var ikke en dårlig strategi, da Rasmus et stykke ret ud for Løjtnanten fik den første gedde. En ny PR på 4,2 kg.

Herefter var det Mads´ tur, idet han efter en god fight kunne lande en gedde på 3,9 kg, hvilket også var ny PR.

Mads Eriksen med PR-gedde på 3,9 kg.

Glæden var stor hos drengene, men den blev endnu større hos Rasmus da han lidt senere forbedrede sin dugfriske PR fra 4,2 kg til 4,6 kg (cover billede). Turen endte med ialt 5 gedder, heraf to til hver af drengene og en enkelt trøstefisk (den mindste) til undertegnede.

Tak for hyggeligt selskab og en god fisketur!

Knæk & bræk

Klaus