Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Svensk skælkarpe på 10,9 kg

Hej alle,

Claus Banholtz har været på et 4 dages sats i Sverige sammen med Niels Holler, hvor det blev til en super flot skælkarpe på 10,9 kg til Claus, mens Niels mistede en god fisk.

Claus beretter, at skælkarpen blev fanget på 300 meters afstand fra pladsen, hvor ham og Niels fiskede fra. Ingen kan kaste så langt, så rigget med boillies fra Vitalbaits, som Claus iøvrigt er ambassadør før, blev naturligvis sejlet ud i den medbragte gummibåd.

At en karpetur kræver meget udstyr er de færreste vel i tvivl om, men tjek lige bilen her:

Stort tillykke med fangsten. Sådan en tur er ren mindfulness, men det hjælper nok også lidt på det, når man som Claus rammer en af de flotte skælkarper, der meget sjældent bliver fanget i den pågældende naturskønne sø.

Knæk & bræk

Klaus