Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Makreller fra Isefjorden

Hej alle,

Fik lige en beretning fra Marcus Kragh, der har været på makreltur.

Hej Klaus,

Onsdag den 24. juni tog jeg en feriedag for at nyde det gode vejr med børnene. Senere tog jeg den ældste med i båden efter makreller i Isefjorden. Det væltede op med makreller, men det var små fisk, så jeg gik over til flådfiskede ansjoser, hvilket gjorde, at vi fik de lidt større i tale. Jeg fik op til 520 gram som jeg gerne vil tilmelde årets fisker konkurrencen. Desværre stod min 30 hk motor af godt 8 km fra havnen og hjemturen tog over 2 timer med elmotoren i kombination med årerne. 

Vh

Marcus Krag

Tillykke med makrelfangsterne og tak for tippet med ansjoserne. Den var ny! Godt også at det trods modgang lykkedes at komme i havn.

Knæk & bræk

Klaus