Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Specimenfisk til Marcus

Hej alle,

Marcus Krag, som de fleste vist kender som en alsidig og meget dygtig specimenfisker, har været afsted igen.

Marcus beretter:

Selvom jeg ikke har haft det store held med de sidste mange småture, så lykkedes det mig alligevel at klemme et par timers fiskeri ind den 20. maj. Til alt held var fiskene i området og nogle nye rigs blev fisket ved siden af nogle gamle rigs, der plejer at virke. Inden for en time fik jeg 3 hug på de nye rigs og hvilke fisk – en rogntung hunsuder på 3040 g og en hunbrasen på 5960 g. Jeg vil gerne tilmelde begge til årets fisker. 

Et stort tillykke til Marcus med de seriøse medefisk, der giver gode point i årets fisker konkurrencen, hvor der nu er skabt endnu mere spænding i top 3. Niels Godsk Jørgensen fører her foran Joachim Fabricius og Marcus Krag. Se den aktuelle stilling under bjælken “Årets fisker” her på hjemmesiden.

Knæk & bræk

Klaus