Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Geddepremiere i De Gamle Lergrave gav ny PR til Alfred

Hej alle,

Junior Alfred Bencke og hans far Sune var på plads til geddepremieren i De Gamle Lergrave den 1. maj.

Alfred fortæller:

Min far og jeg var nede ved lergravene her til morgen. Det var en succes! Jeg fiskede med en Savage Gear wobler og fik ny PR på hele 7,9 kg og 100 cm. På grund af tumult og svære betingelser, da vi skulle håndtere og genudsætte gedden, er det min far, der holder fisken. Den blev genudsat på fineste vis. 

Kæmpe tillykke til Alfred med den store gedde, der så vidt vides er den største, der er fanget siden junior Louis Dam Jespersen til geddekonkurrencen i maj 2016 fangede en gedde på 9,6 kg. Den tilmeldes naturligvis årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus