Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Rogntung rimte til Marcus

Hej alle,

Marcus Kragh, der er kendt af de fleste specimenfiskere i Danmark, har trods det ringe vejr alligevel formået at komme afsted på fisketur.

Marcus beretter:

Hej Klaus,
Det er lykkedes at komme lidt ud i de sidste par uger. Det er blevet til en tur efter brakvandsskallerne i Næstved, men de var desværre ikke dukket op endnu, en geddetur uden et eneste hug og så en rimtetur den 15. februar, som også var tæt på at ende uden et eneste hug. Der var ekstremt meget strøm, vandet var grumset og det var nærmest umuligt at finde fiskene. Det lykkedes dog at fange nogle få fisk og dagen blev afsluttet med en rigtig fin fisk på 2,58 kg, som jeg gerne vil tilmelde årets fisker. 

Vh
Marcus Krag

Stort tillykke med den rogntunge rimte, der nu er tilmeldt årets fisker konkurrencen. Den bliver svær at slå.

Knæk & bræk

Klaus