Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Seriøse tilmeldinger til årets fisker konkurrencen fra Thomas

Hej alle,

Thomas Ratzlaff, der i suveræn stil vandt årets fisker konkurrencen sidste år, har haft et par gode ture og fanget nogle seriøse fisk til dette års konkurrence, heriblandt en flot spejlkarpe på 14,8 kg.

Thomas skriver:

Hej Klaus
Jeg stempler lige ind med 4 fisk fra nogle enkelte gode ture, hvor meget gik godt. Med til historien hører også hele 16 ture efter havørreder i løbet af vinteren og foråret, hvor jeg ikke fangede andet end en enkelt undermåler. Så store fisk er ikke hele sandheden 😉

Fiskene der tilmeldes er spejlkarpe på 14,8 kg, suder på 3,1 kg, brasen 2,9 kg og en rimte på 1,4 kg.

Suder 3,1 kg
Brasen 2,9 kg

Mange hilsner 
Thomas

Stort tillykke med fangsterne til Thomas. Han bringer sig med disse klart i spidsen af årets fisker konkurrencen. Tak også til Thomas for at minde os om, at fiskeri ikke altid er nemt, og at de store fisk ikke bare hives op. Man kunne jo med hans fangster let forledes til at tro, at det var legende let. Det er det langt fra altid, idet der ofte skal lægges timer i at fange en trofæfisk. Både i forberedelsen og i det aktuelle fiskeri.

Knæk & bræk

Klaus