Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Højvande i åen gav 6-kilos ørred

Hej alle,

Hans Thougaard Pedersen, der hører til blandt foreningens mest drevne åfiskere, har været et par gange dernede de seneste dage, hvor heftig regn har fået den til at gå over sine bredder. Det har givet en del havørreder, med den største tæt på 6 kg, taget forleden.

Hans beretter:

Mega højvande i åen. Var gået op af Nivåen til Kongevejen. Nærmest umuligt at komme til åen på grund af høj vandstand. Så tilbage til jernbanebroen. En på 65 cm nedstrøms broen. En på 40 cm og en igen på 60 cm op og nedstrøms broen ved Ringovnen. Og efter vel 20 minutters fight i et sving stod jeg pludselig med en ny PR på 83,5 cm og 5,75 kg. En rigtig flot nedgængerhan. Efter foto blev den naturligvis sat ud igen. Sjovt så stor forskel der er på farverne. Lige fra stærkt farvede til næsten blanke. De fleste dog i dårlig kondition målt efter Fultonskalaen. Den store havde kun lidt under 1,0 i kondition. Havde yderligere kontakt med 2. Så alt ialt en fin dag ved åen. 

Mvh

Hans

Tillykke til Hans med fangsterne, især den store, som der ikke er mange af. Den er tilmeldt årets fisker konkurrencen. Snart vil de fleste nedgangsørreder i åen være trukket ud i saltvand for at æde, og så kan vi vente til sommer, hvor de kommer retur som sølvblanke opgængere.

Knæk & bræk

Klaus