Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Åpremieren 2019

Hej alle,

Så var det igår den 1. februar, at vi igen kunne fiske i åen. Hans Thougaard Pedersen var blandt de morgenfriske, der fik fornøjelsen af en flot solopgang og ørred på krogen.

Hans skriver:

Så kom havørredsæsonen i gang. Fint vejr, ikke så meget vand i åen, ?men alligevel fisk. ?? En lille gedde, en ørred på godt 3 kg og kontakt med et par stykker mere.

Mødte flere andre lystfiskere ved åen, hvor flere også havde fået fisk. ?
Så flere meget trætte fisk. Husk at det er en god idé at afkroge i vandet, og i det hele taget få sat fiskene hurtigt ud igen. De skal jo helst komme igen til august som opgængere. 

Mvh

Hans

Herligt at sæsonen er igang igen – og ja det var super vejr til premieren. Jeg havde selv taget en fridag og fik et par mindre havørreder i Usserød Å, hvoraf den ene blev taget omkring det gydestræk, der blev lavet i februar sidste år, hvor der er rigtig god fart på åen. Den anden huggede længere opstrøms. Jeg mødte Peter Silberg, der også havde snuppet et par fine 3 kilos ørreder, hvoraf den ene var en regnbueørred.

Opdatering lørdag den 2. februar: Jeg kunne ikke dy mig for at tage en lille tur langs åen til morgen. Det gav ingen ørreder til mig, men ved sammenløbet af Nivå og Usserød Å på vej hjem, mødte jeg 11-årige Jens Sylvester Hansen, der som alle under 15 år og over 65 år og bosat i Fredensborg Kommune, kan fiske gratis i åen. Jens fisker meget i åen, og har flere ørreder på samvittigheden. Idag havde han på en spinner fanget en flot sølvblank havørred på 44 cm, som havde løse skæl.

En vaskeægte grønlænder. Godt fisket af Jens!

Knæk & bræk

Klaus