Kategorier
Artikler Forsidenyt Ikke kategoriseret Nyheder Nyheder

Black Friday – Støt vore sponsorer (og dig selv)

Hej alle,

Black Friday startede i USA, men konceptet er ikke gået Danmark forbi, og det er efterhånden ved at være en tradition for mange danske grejbutikker, at også de har en del gode tilbud denne dag.

Jeg vil gerne fremhæve nogle af dem der holder Black Friday, nemlig foreningens sponsorer, der har bakket op omkring Nive Å´s Lystfiskerforening og vores forskellige arrangementer og konkurrencer gennem tiden. Du kan besøge dem via nedenstående links, men du kan også for de flestes vedkommende bare klikke på deres logo på vores hjemmeside i nederste venstre hjørne for at besøge dem.

https://fiskegrej.dk

https://www.forstogjagthuset.dk/shop/frontpage.html

https://hvidovresport.dk/forside.aspx

https://fiskegrej.fiskogfri.dk

Nedenstående grejbutikker støtter os via deres sponsering af præmier til Esrum Open, som vi som bekendt er med til at arrangere, hvorfor de naturligvis også skal repræsenteres:

https://www.fiskogfang.dk/shop/frontpage.html

https://flyon.dk

Hvilke Black Friday tilbud de enkelte har, vil du kunne se på deres hjemme- eller Facebook-side, efterhånden som tilbuddene kommer på.

Du har imorgen fredag således mulighed for at købe den helt rigtige julegave til ham eller hende, der elsker at komme ud og fiske eller bare lige den lille ting (eller de mange ting:-), du selv står og mangler til den næste tur.

Black Friday starter fredag den 24. november kl. 00.01 og kører helt frem til 23.59 samme aften.

Støt vore sponsorer (og ikke mindst dig selv) – De støtter os.

Knæk & bræk

Klaus