Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Nordsøfangster til Lars & Ion

Hej alle

Så har Ion Nielsen og Lars Johansen været på fisketur sammen på Nordsøen efter storfisk.  Lars trak det længste strå og blev udnævnt til kattekonge, da han bl.a. snuppede 8 store havkatte på turen.

Både Ion og Lars har skrevet lidt om turen på vor lukkede Facebook gruppe, som jeg hermed har sakset til fordel for hjemmesiden:

Ion skriver:

Tre døgn på Nordsøen vel overstået. En weekend med rigtig fint vejr i Thyra-feltet 165 mil vest for Thyborøn, som sædvanlig ombord på Bodil.

Jeg var alt andet end god til det denne gang. Ud af de 40 katte, der blev fanget nøjedes jeg med én af de absolut mindste og min største lange på turen blev ikke fotograferet fordi jeg i hovmod mente, at jeg nok kunne fange en der var større… Så mine topfisk på turen blev en havkat på 1,2 kg og en lange på 6 kg. Begge bedes tilmeldt årets fisker hvis det kan lade sig gøre for langens vedkommende uden foto?

Lars skrev også lidt om turen:

Jeg var med Ion på Nordsøen i weekenden og det gik lidt bedre for mig. Jeg blev kattekonge med 8 fine misser, med største på 6,9 kg. Jeg fik også en masse langer med den største på 7,2 kg. Hertil blev det også til lidt knurhane, masser af makrel samt lidt torsk.

Et stort tillykke herfra til storfangerne. Især Lars må have fyldt fryseren godt op nu. Ion plejer at fange langt mere, men sådan er fiskeri så lunefuldt.

Knæk & bræk

Klaus