Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Geddepremiere

Hej alle

Så blev det 1. maj, hvilket naturligvis betyder geddepremiere. For undertegnede blev det en (lidt for) blæsende omgang. Jeg havde dog heldigvis været ultra tidligt afsted, så det blev alligevel til gode nogle timer på vandet inden vindstødene blev for vilde ved middagstid (12-14 m/s) og jeg måtte søge havn. Anstrengelserne gav pote, da 9 gedder, heraf to 7-kilos – flot tegnede og i god kondition, var oppe og vende ved jollen.

Juniorerne Peter Fog Pedersen og Kristoffer Kindberg var også til premiere, nærmere bestemt i De Gamle Lergrave. Peter snuppede en rigtig fin gedde fra morgenstunden inden de skulle med skolen til Hamborg kl. 8. Respekt og tillykke herfra:-)

Zlatan var også i De Gamle Lergrave, hvor det blev til et par gedder op til 2 kg på en aftentur. Hans favorit dernede er i øjeblikket spinnere. Zlatan mødte igen igen tyvfiskere, som åbenbart ikke kan læse. Der er skilte ved alle indgange til søerne.

Idag den 2. maj var jeg også lige forbi i lergravene, da de nærmest inviterer, som de ligger i øjeblikket og ser lækre ud, uden åkander og andet grøde. Det blev til en enkelt 3,5 kilos på agn i den lange sø, hvorefter Peter Møller kom forbi for at komme med ud i jollen i den næststørste sø, Svanesøen. Vi havde en resultatløs time. hvorefter vi hver fik to hurtige, da vi fandt det gamle retrogrej frem. En leddelt rød-hvid ABU Hi-Lo wobler og en urgammel klassiker, en rødhvid flydende ABU cellowobler, var det der skulle til, da hverken jerkbait eller gummiagn fungerede.

Knæk & bræk

Klaus