Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Deltagelse i spørgeskemaundersøgelse om lystfiskerturisme

Hej alle

Vi har som forening fået en henvendelse fra Niels Lagergaard Pedersen, der er projektleder for CATCH, Vordingborg Kommune. Han ønsker vore medlemmers hjælp i forbindelse med et spørgeskema om bæredygtig lystfiskerturisme. Han har skrevet følgende:

Fishing Zealand, der i flere år har sat bæredygtigt lystfiskeri på dagsordenen, er med i det EU-støttede projekt CATCH, der omhandler bæredygtig lystfiskerturisme i den sydlige Østersø. Derudover er Danmarks Sportsfiskerforbund med som associeret partner.

Vores intention med projektet er, at erfaringerne herfra kommer ALLE danske lystfiskere til gavn, og derfor er vi i Fishing Zealand glade for at Danmarks Sportsfiskerforbund også er med.

Rostock Universitet er partner i projektet og har til opgave at lave en spørgeskemaundersøgelse omkring lystfiskerturismen for at blive klogere på, hvordan lystfiskere tænker, og hvilke kriterier der lægges vægt på, når lystfiskere vælger destinationer til deres fiskeferier.

I den sammenhæng er der netop brug for hjælp fra ALLE danske lystfiskere – og det tager kun 12-15 minutter at udfylde den online spørgeskemaundersøgelse, som findes via dette link:

https://ww2.unipark.de/uc/catch-angler-dk/

Du kan her læse om omkring CATCH på projektets hjemmeside:
http://catch-southbaltic.eu/

Mere info findes ligeledes på Fishing Zealands hjemmeside:
http://fishingzealand.dk/catch/fishing-zealand-er-partner-eu-projekt-om-baeredygtig-lystfiskerturisme/

På forhånd tak for din hjælp.

PS: Jeg har selv været igennem skemaet og det blev hurtigt klaret.

Knæk & bræk

Klaus