Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Update fra klækkeriet

Hej alle

Jeg fik lige en mail fra Benny fra Esrum Ålaug med godt nyt fra ørredfabrikken ved Esrum Kloster:

Hej Klaus.
Her er en opdatering om klækkeriet i Esrum. Efter at vi tålmodigt har ventet på det, skete det endelig. Stort set alle æggene er nu klækket, og som du kan se, er der ved at være trængsel i klækkerenderne.

Vi er begyndt at starte det store anlæg op, så vi kan få det gennemskyllet, inden vi flytter fiskene ned i de store kar, så snart det bliver for trangt i klækkerenderne.

Mvh

Benny

Mange tak til Benny for update. Det er rart at høre, at vore anstrengelser og hjælp med elfiskeriet i november indtil videre har båret frugt. Vi må bare krydse fingre for at de overlever frem til udsætningstidspunktet.

Knæk & bræk

Klaus