Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Pæne aborrer, krebs og en guldfisk

Hej alle,

Carsten Rolsted, Peter Møller og undertegnede var en tur på en større vestsjællandsk sø igår. Vi havde en portion mindre skaller med, og det var også dem, der sikrede os en stak pæne aborrer (+700 gram), med største til Peter på 1.150 g.

Søen der normalt er nogenlunde klar på dette tidspunkt af året var desværre grøn (som i grøn maling) af algesuppe og nedenunder dette lag havde vandet en grim brun farve. Vi må håbe, at dette fænomen forsvinder snart igen, men der går jo nok nogle måneder.

Zlatan har været på en lille aftentur i karussesøen. Han skriver:

Det blev til 2 karusser til mig og en enkelt til Niels (udover dem han bommede). Til gengæld fangede Niels en krebs på KROGEN! Og krogen sad i MUNDEN! Det må næsten give +10 point i årets fisker samt som den mest bemærkelsesværdige fangst :- )

 

Og nå ja….. JEG FIK EN GULDFISK!!!!!! ??? 0,65 kg sagde vægten. (Tilmeldes årets fisker!)

Tillykke med både krebs (!) og guldfisk til Niels og Zlatan. Sidstnævnte ville sikkert ende på middagsbordet hos de tyvfiskende polakker, som søen også er berygtet for. Godt at den nu er flyttet til et mere sikkert sted.

Knæk & bræk

Klaus