Kategorier
Nyheder

Zimba er blevet opgraderet

Hej alle

Ask sendte lige en melding om Zimba, der er blevet opgraderet med lidt forskelligt:

Hej Klaus,

Jeg har idag været i Nivå og skrue lidt på Zimba, Der var jo kommet lidt nyt guf hjem:)

Jeg fik afmonteret de gamle Walker Downriggerholdere, og sat nye Scotty Strikere på, så det er muligt at fiske med dipsyer. Jeg brugte så vidt muligt de huller der var i forvejen, og der er en metalplade nedenunder der ikke efterlader helt frit valg med hensyn til placering, men det gik.

Selve stangholderne ligger nu i trollingkassen i klubhuset Jeg ved ikke om de holder til at ligge og rode rundt med downriggere og blylodder, så jeg tror de opbevares bedst der. Jeg tror også vi bliver glade for dem under flad- og flådfiskeri…

De nye stackerklemmer ligger i Zimba sammen med resten af bådens trollinggrej.

Da jeg var færdig med bagenden fik jeg sat lidt dual-lock på instrumentbordet, som kan bruges til at montere et ekstra ekkolod/plotter, samt en bærbar VHF. Så er det der, og kan bruges af dem der har behov – det er en super simpel løsning som ikke kræver at der laves huller i båden. Man skruer bare en plexiglas plade på holderen til sit instrument og sætter dual lock på det – så er det lige til at klikke på Zimba og tage af igen – Det er den måde jeg monterer min egen på når jeg er i Norge for at guide, og det holder bare – selv i meget hårdt vejr.

Jeg havde et ekstra strømstik til Garmininstrumenter liggende, så det har jeg også sat på. Det er gemt væk under instrumentbordet men er lige til at fiske op af hullet, så dem der har Garmininstrumenter behøver ikke engang have strøm med:)

Hav en god aften

Venlig Hilsen

Ask Peter Futtrup

Stor tak til Ask for indsatsen med Zimba. Håber at det giver flere fisk i båden.

Egentlig tankevækkende (- og måske også for billigt:-), at man via medlemsskab samt et engangs-bådindskud på 500 kr får adgang til en toptunet trolling- og havfiskebåd. Hertil er der kun udgifter til benzin samt lidt arbejde med forårsrengøringen, der er obligatorisk. Alle bådbrugere hjælper, så det er hurtigt overstået. Nøglen til båden kræver hertil et depositum på 300 kr, som man får tilbage ved udmeldelse. Før man slippes løs alene, skal man på bådkursus hos Carsten Ryby, der er bådinspektør, og også ham, der kan godkende bådbrugere. Man kan booke flere ture med Carsten. 

Knæk & bræk

Klaus

PS: Hvis nogen har glemt det så har foreningen det sidste halve år år haft en lukket Facebook gruppe, hvor mange opdateringer kommer for dagen, som senere rammer hjemmesiden. Er man til Facebook er man som medlem meget velkommen om at ansøge medlemsskab, så vil Zlatan eller undertegnede lukke Jer ind (hvis I altså har betalt kontingentet:-).