Kategorier
Fangstrapporter

Geddekonkurrencen 2015

Hej alle,

Geddekonkurrencen blev afviklet i fin stil med 12 deltagere, heraf halvdelen juniorer. Det blev til en del gedder, heraf en rigtig flot vindergedde.

Jeg har sakset en lille beretning fra Fisketeamets Facebook-side fra vinderen af konkurrencen, Peter Fog Pedersen, der formåede at holde hovedet koldt under den dramatiske fight. Han skriver:

Idag var vi til geddekonkurrence i vores lystfiskerforening. Det startede med at Rasmus havde fået gedde på, som desværre blev mistet. Men der gik kun 2 minutter, så var den næste på til Rasmus. Den fik han op, og det var en fin en. Der går ikke lang tid, så er der fisk hos Rasmus igen. Denne gang en lidt mindre en, men stadig flot. Vi får taget et billede og gedden bliver sat ud igen. Nu skulle det så blive min tur og jeg får en rigtig god gedde på. Jeg fik den op og det skulle vise sig, at det var dagens vinderfisk på 5,5 kg og 95 cm Jubiii!

Vi skifter plads og der får Rasmus igen en fin gedde på. Jeg valgte så, at gå over i et mindre hul mellem træerne og 2 kast der og bum. Så var der gedde på igen. Soft4playen havde kun lige ramt vandet, hvorefter en fin mindre gedde bed på. Louis havde ikke haft noget og valgte at gå lidt for sig selv. En halv time senere kommer han og siger, at han har fanget en mindre gedde. Han fik desværre ikke et billede af den. Men alt i alt en mega fed tur.

Mvh

Peter 

Stort tillykke med vinderfisken, der gav en meget fin stang incl. diverse endegrej sponseret af Fiskerishop.dk. De øvrige præmier blev ligeledes fordelt mellem deltagerne, der næsten alle havde fanget noget eller ihvertfald havde haft en på krogen. Der var naturligvis også specialpræmie for affaldsindsamling til alle juniorer.

Knæk & bræk

Klaus