Kategorier
Fangstrapporter

Geddefiskeriet kører på den store klinge

Hej alle,

Peter Møller var i fredags ude med snøren. Det kom der følgende beretning ud af:

Hej Klaus,

Hermed en lille rapport fra min “revanche” tur.

Jens og jeg havde aftalt en fyraftenstur på mosen i håbet om at fange en af de store gedder. Efter små to timer havde vi endelig fanget de agnfisk vi skulle og fiskeriet kunne begynde. Agnfiskene var noget mindre end vi havde håbet på, men gedderne var ligeglade. Jens lagde lynhurtigt ud med en tokilos og et misset hug. Derefter tog jeg over og fangede de fire næste med en fisk på ca. fem kilo som den største. Herefter skiftedes vi til at misse huggene, indtil Jens igen tog en mindre fisk. Da klokken var tæt på pakkesammen tid, fik jeg et godt hug på flådstangen. Efter modhugget var jeg sikker på, at det var endnu en fem kilos fisk. Men efter et par hidsige udløb og en brutal brydning af vandoverfladen, var vi begge to sikre på, at den nok skulle veje 8-9 kilo. Et ekstra kig på den nu landede gedde, fik os til at tro, at den kunne være endnu større. Og det var den. Vægten sagde 11,1 kg og længden 110 cm.

Ny PR og en fin start på sommergedde-sæsonen.

Hilsen

Peter Møller

Stort tillykke til Peter med ny PR-gedde i top kondition. Så fortjent efter de mange timer på søerne!

Knæk & bræk

Klaus