Kategorier
Fangstrapporter

Geddedebut til fedtfinnefisker

Hej alle,

Så har Peter Lottrup været ude med snøren på en for ham ny måde. Han skriver:

Hej Klaus,

Frederik og jeg havde en fed dag på vandet. Min debut med geddefiskeri og det var godt nok sjovt!

Starten på dagen var tung med få fisk og kun små. Sidst på dagen prøvede Frederik og jeg et nyt sted og fandt fiskene i en lille vig. Vi fik tilsammen 13 fisk ligeligt fordelt. Frede fik den største på 4,5 kg, mens min største vejede 4,1 kg. Ikke storfisk, men det var en fin dag. 

Vh

Peter

Herligt med dåb af Peter som geddefisker i det brakke. Jeg selv har godt nok også haft mange gode oplevelser med gedderne gennem årene. De er nemmere at få i tale end havørrederne, og så er det stærkt vanedannende, især når de store madammer er på finnerne.

Knæk & bræk

Klaus