Kategorier
Fangstrapporter

Juniorerne viste vejen ved geddekonkurrencen 2014

Hej alle

Søndagens geddekonkurrence blev afholdt med deltagelse af flere juniorer, heriblandt Rasmus Schandorff, Peter Fog Pedersen og Frederik Rømer samt en række garvede geddefiskere, heriblandt Zlatan fra Fiskerishop.dk i Humlebæk samt Erik Winther, Peter Møller og undertegnede.

Drengene havde dårligt kunne sove om natten, af bar spænding over at skulle være med. Dagen før havde de været ude efter agnfisk og det var blevet til en enkelt skalle. Denne skulle senere vise sig at afgøre hele konkurrencen.

Første gedde i konkurrencen snuppede jeg selv, idet en højtfisket jerkbait blev indhaleret over det lave vand i Svanesøen. Den var nu ikke så stor, men så var vi igang. Vi gik længere ud på Tangen mellem søerne, idet jeg håbede, at jeg kunne få gang i de to gedder, som jeg vidste var i et bestemt område. Det kunne vi også, idet den ene fulgte efter vore agn i de første kast. Rasmus hentede sin agnskalle og placerede den lige i området. Vi nåede ikke at tælle til 5, førend flåddet var gået under. Rasmus gav et fint modhug og så var han igang med fighten. Jeg hjalp ham med netningen, og så kunne det ellers være, at der blev jublet. Et par hurtige billeder og en måling til 68 cm og så i vandet igen.

Herefter gik det slag i slag og der blev taget pænt med gedder i løbet af konkurrencen. Alle deltagere fangede fisk, men især Zlatan og Erik fangede mange. Flere deltagere prøvede også at miste gedder og jeg selv havde et seriøst hug på en XL-jerkbait.

Ved præmieoverrækkelsen stod det klart, at både Rasmus og Erik havde fanget gedder på 68 cm, hvorfor vi måtte ud i lodtrækning. Denne vandt Rasmus, hvilket sikrede ham en super fiskestang. 3. præmien gik til Zlatan, mens jeg snuppede 4. præmien. Frederik og Peter tog henholdsvis 5. og 6. præmien.

En stor tak til Fiskerishop.dk for at have sponseret fine præmier til konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus