Kategorier
Nyheder

Husk at der er geddekonkurrence på søndag den 11. maj kl. 7-12

Geddekonkurrence

Vi afholder geddekonkurrence søndag den 11. maj med start kl. 7.00 og slutning kl. 12.00. Præmieoverrækkelsen finder sted ca. kl. 12.15.

Det er tilladt at fiske med 2 stænger efter gedder. og med en efter agnfisk. Gedderne skal genudsættes  (Catch & Release) og vinder af konkurrencen bliver den, der fanger den længste. Så husk hellere målebåndet end vægten. Tag meget gerne også et billede.

Hver deltager kan maksimalt vinde en præmie, men der vil være en ekstrapræmie til den, der har indsamlet mest affald. Poser udleveres af undertegnede.

Ved sidste års konkurrence blev der fanget en gedde på 6,9 kg og tidligere i år er der fanget en gedde på 9,6 kg. Det bliver spændende at se om vi kan få nogle af de store i tale. Du kan på medsendte link se, hvor vi mødes og hvor der senere er præmieoverrækkelse:

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zJCAaeMVS8TI.k921MeLQEV_g

Vel mødt!

Klaus