Kategorier
Fangstrapporter

Mønlaks samt torsk fra nordkysten og Øresund

Hej alle

Lidt rapporter er der kommet den seneste tid. Den første fra vor formand Carsten Ryby:

Hej Klaus

Jeg var på familie-/mandetur på sundet i lørdags. Vi trollede syd for Rungsted på ca. 10 meter vand ned til Skodsborg, og langs kysten hjem på ca. 5 meter vand. Det blev til 7 torsk, med den største på 3,5 kg. Den fangede jeg inde på 5 meters dybde. Endvidere fik vi nogle undermålstorsk samt enkelte hug på stangen med den højtgående agn. Jeg havde desværre ikke lagt mærke til, at det var en stiv stang med spunden line, så det var nok derfor de (store) ørreder faldt af.

VH

Carsten

Fra Jens Blom har jeg fået et par spændende sms-er, der fortalte om laks fra området mellem Møn og Rügen med udgangspunkt i Klintholm Havn. Jens skrev, at han på et par ture har snuppet 5 laks med de største på 5,9, 9,4 og 10,5 kg. At de endnu større også er derude vidner 3 laks mellem 10 og 14,5 kg til Jens´s forskellige bådmakkere. Jens fortæller, at han normalt som bådfører tager den første stang med hug, hvorefter bådmakkeren tager næste hug osv. Med andre ord er det rent tilfældigt, hvem på båden, der fanger den største (hvis der bliver fanget mere end en laks:-)

Fra Joachim Fabricius har jeg modtaget et par MMS-er med billeder af fine kysttorsk:

Han fortæller, at havde tre dages fænomenalt fiskeri på nordkysten, nærmere bestemt Nordhavns molen ved Helsingør. Fiskeriet foregik i tidsrummet 20-22, og samlet fik han ca. 30 stk. Halvdelen omkring kiloet, men også med to rigtig pæne på 2,1 kg. Torskene er tilmeldt årets fisker konkurrencen som nu er opdateret. De blev fanget på jigs, der imiterede børsteorm, og der var mange bundhug, da de blev taget tæt på stenene.

PS: Husk at der er lukket for fiskeri i De Gamle Lergrave fra 1. april til og med lørdag den 12. maj. Fiskeriet åbner med foreningens geddekonkurrence søndag den 13. maj kl. 7-12. Vi mødes ved busstoppestedet i sydenden af den lange sø og der vil traditionen tro være flotte præmier.

Knæk & bræk

Klaus