Kategorier
Fangstrapporter

Vinterens tilbagetog og forårets komme giver fangster

Hej alle

Efter en lang periode uden fangstrapporter er der i forbindelse med vinterens tilbagetog og forårets snarlige komme nu begyndt at ske noget. Fra Claus Banholtz har jeg lige modtaget denne:

Hej Klaus

Årets første tur i åen …dejigt

Thomas Jeppesen ringede og spurgte om vi ikke lige skulle tage et par timer i åen, og det siger man jo ikke nej til 🙂 

Vi startede på vores normale spot, men der var ingen fisk idag ….100 m længere fremme fik jeg endelig et godt hug, men fisken slap desværre.

Wobleren fik lov at fiske det samme spot igen og ved første indspinding huggede fisken igen og denne gang fik jeg den. 

Efter en god og hård fight kunne jeg lande årets første havørred fra vores dejlige å, og efter et hurtigt billede svømmede den glad videre.

Så er sæsonen igang …….endelig.

Fiskehilsner 

Claus Banholtz

 

Kysten er også begyndt at røre på sig her på Sjælland, idet jeg bl.a. har hørt om et godt fiskeri i Isefjorden i forbindelse med at isen nu i weekenden endeligt har sluppet sit tag. Således har vi et medlem i foreningen, der har fanget rigtig mange op til 50 cm (opdatering følger). Jeg selv var med Søren Messerschmidt og Peter Lottrup på en tur til Stevns, hvor vi trods dejligt vejr ikke mærkede eller så det mindste. Ingen vi snakkede med havde fået fisk og det var holdningen, at vejret var for godt, vandet for klart og ikke mindst at sidstnævnte var for koldt. Lystfiskere har som bekendt altid gode forklaringer, når fiskene ikke hugger:-)

Jeg ser i marts frem til at modtage fangstrapporter, idet måneden normalt er super til gedder, brakvandsaborrer og kystørreder.

Knæk & bræk

Klaus