Kategorier
Fangstrapporter

Storbrasen (PR) til Banholtz og makreller fra Øresund

Hej alle

Fik idag en mail fra Claus Banholtz, der har været ude at lufte specimengearet:

Hej Klaus,

I weekenden skulle der satses på brasen i et nyt vand, som jeg kun kender fra mit karpefiskeri. 

Jeg ankommer lidt sent til søen og kaster ca 3-4 kg foder ud på pladsen for at lokke fiskene til, da det er en stor sø og jeg kun har fodret et par dage forinden.

Der går kun ca. 20 min før de første fisk viser sig på pladsen og fiskeriet kan begynde 🙂

Efter en hel del mindre fisk imellem 1,5 og 2,5 kg kommer der endelig lidt størrelse på fiskene…

I løbet af den næste time fanger jeg 5 fisk med størrelse på, heriblandt største fisk på 4,2 kg, der er ny PR….

Resten af fiskene vejer 3,3, 3,4, 3,6 og 3,9 kg samt en hel del fisk imellem 2-2,5 kg. Ved midnatstid drager jeg atter hjem med slimet net og våde sokker 🙂

Der skulle efter sigende være fanget fisk på 6+, så de må desværre vente til næste gang, at turen går til den nye brasensø

Mvh

Claus

Tillykke med fangtsterne til Claus. En brasen på 4,2 kg hænger ikke på træerne og er så vidt jeg ved også klubrekord. Disse vil iøvrigt blive publiceret på hjemmesiden i løbet af efteråret.

Jeg har også fået fangstmails fra Peter Silberg og Jens Blom, der har været ude på Øresund sammen. Peter har i den forbindelse fået makreller på trolling med sildestykker, hvor de største vejede 580, 750 og 870 g. Jens har også fået en stribe i samme størrelse.

En sms fra Jens skal dog også lige nævnes, idet han på en tur til Langelandsbæltet tog et par fine isinger på 430 og 480 g.

Knæk & bræk

Klaus