Kategorier
Fangstrapporter

Årets fisker 2010 er fundet + Å-premieren 2011!

Hej alle

Så fik vi afsluttet foreningens konkurrence om at blive Årets fisker 2010. Aldrig i foreningens historie har der været tilmeldt så mange fisk, heriblandt rigtig mange deciderede trofæfisk! En stor tak til alle, der har bidraget med fangstrapporter i årets løb, og en opfordring til alle medlemmer om at tilmelde fisk i 2011.

Og at dømme efter, hvor mange der har klikket sig ind på hjemmesiden og læst de løbende fangstrapporter, må den også have interesse for andre end foreningens medlemmer. Således er der flere af artiklerne, der er læst mere end 150 gange!

Ikke helt overraskende blev det Peter Silberg, der løb med æren i 2010, skarpt forfulgt af undertegnede og med Claus Banholtz på trediepladsen. Der er flotte præmier til disse, og der vil naturligvis også være præmier til vinderne af de enkelte kategorier, såfremt de møder op på generalforsamlingen torsdag den 3. februar i Fiskerhuset. Præmierne er venligst sponseret af Sportdres og FiskegrejDirect.

Konkurrencen om at blive Årets fisker 2011 er allerede igang, men vinteren har vist gjort sit til, at ingen fangstrapporter hidtil er nået frem til undertegnede. Således heller ingen fisk endnu fra åen, men det skyldes i høj grad uklart vand (bl.a. pga. det uautoriserede graveri i åen), snask i vandet og en meget høj vandstand, der gør det svært at fiske de rigtige steder og nå ned til ørrederne. Peter Kirkby havde et enkelt tilbud, men alle andre jeg har kendskab til incl. undertegnede trak nulboner ved premieren i søndags.

Vi ses til generalforsamlingen!

Klaus