Kategorier
Fangstrapporter

Opdatering pr. 2. december 2010 af årets fisker konkurrencen

Hej alle

Så fik jeg lige tid til en opdatering af årets fisker konkurrencen 2010 (se bjælke). Det er jo ved at være sidste udkald, men det er naturligvis som altid fortsat muligt at tilmelde fangster til undertegnede på klaus@vestergaard.mail.dk.

Peter Lottrup har gjort dette og tilmeldt 2 flotte kystfluehavørreder fra Nordkysten fra november på henholdsvis 1,3 og 1,7 kg. Stort tillykke med dem, især fordi jeg ved, at han har arbejdet hårdt for dem her i efteråret.

Status for konkurrencen er, at Peter Silberg fortsat ligger i spidsen, skarpt forfulgt af undertegnede, der satser på at fange nok pointgivende fisk til at indhente ham før nytår:-) Dog bliver det nok lidt svært med låg på søerne og fredning i åen, men så er der jo kysten..

Knæk & bræk

Klaus

PS: Jeg er iøvrigt ved at indsamle information om klubrekorder, så ligger du inde med interessant information/historik, er du velkommen til at maile undertegnede.