Kategorier
Fangstrapporter

Da drømmen blev til virkelighed – Af Claus Banholtz

Da drømmen blev til virkelighed

De sidste par år har jeg gået rundt og kigget og fisket i rigtig mange søer, for at finde den helt rigtige sø, der kunne rumme min drømmesuder på over 3,5 kg.

Langt om længe fandt jeg vandet, hvor jeg efter et par aftenture fik en håndfuld suder op til 3,3 kg.

I år tænkte jeg, at nu skulle det være.

Jeg ville bare lige vente til fiskene var fyldt med rogn og pga. den lange vinter måtte jeg vente til midt i juni.

Jeg tog et par aftenture til et andet vand hvor vi altid fanger suder op til 3 kg, men de første to ture gav ikke rigtigt nogen ………mærkeligt.

3. gang er lykkens gang siger man, så jeg drog afsted igen, hele aftenen skete der ikke ret meget, men da det begyndte at blive mørkt kom der endelig lidt aktivitet på pladsen, efter et par mislykkede modhug var der endelig fast fisk, og efter en tung men kort fight kunne jeg lande en lidt usædvanlig fisk fra denne sø.

Da jeg løfter mit net kan jeg mærke at den er tungere end jeg regner med og da fik fisken er på land kan jeg se en super flot suder med den smukkeste mave ligge i mit net.

60 cm og 3,8 kg NY drømme fisk og PR.

Fisk i den størrelse havde vi aldrig set fra dette vand og vi har fanget rigtig mange suder i den sø, så hvis der er en stor er der også en til : )

Nu vokser træerne ikke ind i himlen.

Søndag var jeg af sted igen denne gang med følgeskab af Klaus, men vi fik kun en enkelt lille fisk på ca. 2,4 kg. Da morgenfiskeriet var slut kørte vi ned til foreningens medekonkurrence for at se, om der var blevet fanget noget.

2 timer senere var jeg tilbage igen ved søen, og intenst fiskeri hele dagen frem til kl. 24.00 gav desværre ikke yderligere fisk.

Et par dage senere var jeg igen ved søen til endnu en morgentur. Jeg havde lige fået mine stænger i vandet , da det første hug fald. En hidsig fight gjorde minutterne meget lange, men så kunne jeg også lande endnu en fin fisk.

3,55 kg og 57 cm lang.

Derefter skete der ikke mere.

Et par dage senere have jeg igen en morgentur og endnu engang ikke skyggen af en fisk desværre.

Men en af min drømme er blevet opfyldt og så to gange i samme sæson:-)

40 timers fiskeri og 4 fisk på land er jo ikke alverden, men tiden flyver jo når man har det sjovt.

 

Claus Banholtz