Kategorier
Fangstrapporter

April opdatering

Siden seneste opdatering den 18. marts er der blevet fanget flere havørreder i åen, bl.a. årets hidtil største på hele 6,4 kg. Den flotte fisk blev snuppet af Peter Lottrup på flue opstrøms jernbanebroen. Jeg selv har sjovt nok snuppet endnu en flot hunfisk fuld af rogn og en håndfuld mindre ørreder, mens Peter Silberg har fanget rigtig mange ørreder, men dog ingen større end dem han allerede havde tilmeldt. Thor Bisbjerg har også haft et godt fiskeri i åen, idet han har fanget en del mellem 1,4 og 3,5 kg. De fleste har han taget på spinner (Black Fury), men det er også blevet til en enkelt på Rapala wobler.

På Øresund er Jens Blom kommet i gang med trollingfiskeriet fra sin egen båd hvilket har givet et par fine ørreder med en 3,4 kilos på toppen. Samme dag (5. april) tog han og makkeren Tore iøvrigt 13 havørreder indenfor et område på 500 * 500 meter ud for svenskekysten. Peter Silberg var med en anden dag og fik en havørred på 2,3 kg.

I Store Rosenbusk P&T havde undertegnede hørt om gode fangster og fik derfor lokket Jens Blom og Peter Silberg med på en 4 timers tur. Det blev til 3 mindre ørreder til undertegnede og en enkelt til Jens Blom. Havde vi været der fra morgenstunden havde vi nok fanget markant flere og større fisk. Således mødte vi nogle andre lystfiskere som mellem kl. 7 og 9 havde oplevet et fantastisk fiskeri og snuppet næsten 40 regnbueørreder med en gennemsnitsvægt tæt på 3 kg… Største fisk på 5,8 kg. Ærgerligt at vi ikke kunne være der tidligere!

Mange fiskehilsner

Klaus Vestergaard