Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Sandart fra Arresø

Hej alle,

Arresø er nok der den næste DK-rekord for sandart bliver fanget at dømme efter marts og juni måneds vilde fangster til nogle dygtige/heldige lystfiskere fra bl.a. Lystfiskeriforeningen. Jeg ville som så mange andre også gerne prøve søen og jeg har derfor været afsted et par gange i den forløbne uge i det overvejende gode vejr.

Det er Danmarks største sø, så der er noget at gå i krig med. I mandags blev det til 2 stk og igår fredag blev det til 8. Alle på kast med gummiagn på nær en, der tog en dørget wobler. Ingen kæmper, men den største på 1,98 kg tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Jeg så meget større fisk på loddet (til næste gang), men nogle af dem jeg så på Livescope er nok brasen, da jeg fik en sulten 2-kilos brasen, der huggede rent på jiggen.

Knæk & bræk

Klaus