Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Gedder på falderebet

Hej alle,

Vi var nogle medlemmer, der lige skulle se om vi kunne fange en stor gedde inden fredningen. Niels Godsk Jørgensen var lidt dygtigere end os andre og det lykkedes ham at fange en del, med de to største på henholdsvis 104 cm og 8,5 kg samt 95 cm og 7,1 kg. Alle taget ved at dørge med agnfisk i en nordsjællandsk sø.

Gedderne var begge flotte og velkonditionerede.

Stort tillykke med fangsterne, hvoraf den største på 8,5 kg er tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Zlatan Delic og jeg var også afsted – uafhængigt af hinanden – og det blev da også til gedder, men de var med vægt i niveauet 3-5 kg ikke i nærheden af de gedder Niels kunne præstere. Vi tager revanche, når der igen må fanges gedder i ferskvand i Danmark, nemlig den 1. maj.

Knæk & bræk

Klaus