Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Gedde på UL-grej i De Gamle Lergrave

Hej alle,

Så fik jeg lige en rapport fra Frank Rosengaard, der normalt slår sine folder på den lokale kyst, men denne gang tog en tur i De Gamle Lergrave.

Frank skriver:

UL grejet kom på overarbejde!

Dagen startede egentlig ikke så godt! Stod op klokken 4 i morges, for at tage til Mikkelborg og jagte havørred blot for at konstatere at mine waders er blevet utætte. Morgenens havørredfiskeri blev derfor ændret til en tur på høfderne i lokalområdet. En enkelt hornfisk og et par kontakter yderligere med hornene og en enkelt lille torsk blev morgenens oplevelse ud over, at det åbenbart er ved 7 tiden, at de ældre i Humlebæk og omegn mødes og mere eller mindre påklædt bader i skrål og skrig! Der valgte jeg så at køre jeg så hjem!

Efter en god dags arbejde på huset (os med hus har altid noget at lave), så tænkte jeg, at en aftentur til vores lergrave var en god måde at afslutte dagen, så med UL stangen, som jeg vandt ved P&T konkurrencen, og som jeg har købt et 1000 hjul til og tilføjet en ABU Reflex spinner (uden forfang) startede jeg med et par kast i Langesø. <Jeg tænkte, at man vel altid kan fange en lille aborre, men min barnelærdom sagde mig, at jeg skulle over til noget mere stille vand! Så en vandring ud på “tangen” og stop ved første mulighed til højre i den anden sø. Jeg kastede en 5-6 gange ind blandt åkanderne på den modsatte side og fik et reelt godt hug. Det var IKKE aborre, men den blev ikke kroget rigtigt, så den smuttede. Nu febrilsk, da jeg hurtigt skulle ud igen. Dette resulterede i, at jeg lige måtte hive spinneren ud af træet ved siden af mig, for atter at kaste i samme retning og BUM mit UL grej kom på overarbejde, da der for enden af mit grej, sad en i min verden monstergedde. Min PR gedde var indtil dette moment ca. 50 cm!

Efter en noget hektisk fight, hvor jeg lige skulle have nettet slået ud og, og da jeg ikke havde forfang på tænkte jeg, at jeg bare måtte holde stram line hele tiden og håbe på, at den var kroget yderligt, men stadig havde godt fat. Mit fangstnet var lige ved at synke i dybet i min iver for at fighte monsteret, men det lykkedes at lande min nye PR-gedde på 90 cm.

Jeg kender ikke vægten, da vægten lå oppe i bilen. Lettere rystet endte min dag dermed kanon godt!

Stort tillykke med ny PR-gedde. Fiskeoplevelserne ligger bare derude og venter på os.

Knæk & bræk

Klaus