Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Maraton geddepremiere

Hej alle,

Marius Dam Jespersen og Peter Fog Pedersen har også været til geddepremiere. Det gik vist meget godt,

Marius fortæller:

Peter Fog hentede mig kl. 4.30 og så var det ellers afsted mod Svanesøen i De Gamle Lergrave, hvor vi startede fiskeriet lidt over 5. Den var gedderne dog ikke med på, da de tilsyneladende sov længe. Svanesøen vågnede dog og vi fik i løbet af dagen 14 gedder, hvorefter vi kørte til en anden sø i Nivå. Her fangede vi 5 hurtige fisk, dog ikke særlig store. Største gedde for dagen var 90 cm. Den blev taget på en skalle. Status for 1. maj blev, at vi sluttede efter lidt over 14 timers fiskeri med ialt 19 gedder på land.

Stort tillykke med fangsterne. Lyder som en heftig geddepremiere!

Knæk & bræk

Klaus