Maratontur til Stevns

Hej alle,

Bådinspektør Lars Romby Nielsen har været en tur på Stevns efter havørred. Det gav både fisk og gode billeder i kassen.

Lars skriver:

Sikken dejlig dag… Endelig – Var på Stevns før solopgang/månenedgang. Startede ved revene ved Fællesskoven – Uden succes. Videre til Kulstien, hvor jeg fandt fiskene – ikke i flok, men én af gangen med en times mellemrum. Alle huggede langt ude på revet, og de gik ikke stille med døren. Det var ren Will Smith – smack – et hug og ingen forspil. Landede fem fisk – største var en lidt farvet han godt oppe i 60’erne. Mistede kun én fisk (selvfølgelig den største). Der kom en del snavs i vandet, og skiftede derfor over til enkeltkrog, der bare ikke krogede lige så godt som de små størrelse 10-12 trekroge. Sådan er det jo af og til.

Stort tillykke med fangsterne og mange tak for beretning og de gode billeder.

Knæk & bræk

Klaus