Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Havørred fra Nivå-bugten til Zlatan

Hej alle,

Der er i den grad kommet gang i medlemmernes fiskeri. Således også for Zlatan Delic, der har været på vandet sammen med Joachim Fabricius.

Zlatan beretter:

En lang dag fra båd på kysten ud for bl.a. Rungsted kastede efter et par timers fiskeri en fin blankfisk af sig. Heftigt hug få meter fra båden og ellers en fisk, der tilbragte mere tid over vandet end under vandet under fighten. På trods af lækkert vejr og lækker småmudret sigt i vandet, gav det kun en fisk desværre. INDTIL vi på vejen hjem – efter min anvisning og længere tids lokken – standsede til et drev ved et spændende spot – også kendt som Thor Bisbjerg pladsen, fordi jeg fik den af ham i sin tid, hvor vi uv-jagede. Tak Thor! Joachim nåede lige at spørge om ikke vi skulle hjem, da stangen flexede. En undermåler men dog en fisk.

Stort tillykke med fangsten af flot havørred, der tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus