Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Stålblank fluefanget 5-kilos overspringer fra Nivåen

Hej alle,

Så blev der fanget en af de flotteste havørreder i nyere tid i Nivåen.

Niels Tolderlund, der var den dygtige/heldige fanger, beretter:

Jeg fangede denne flotte havørred (overspringer) onsdag den 2. marts 2022. Vægt 4,6 kg og længde 75 cm.

Den blev fanget på en spinkel fluestang og derfor tog det ca. halvanden time (!) inden jeg kunne lande den med hænderne. Der var virkelig nerver på under fighten og mine ben rystede under mig. Prøvede to gange at lande den i fangstnet, men havørreden var alt for stor. Jeg håbede på, at der måtte være andre, der var ude og fiske, som kunde hjælpe mig, men jeg var ganske alene. Fangsten skete på et af de yderste stræk af Nivåen inden den løber ud i Øresund.

Kæmpe tillykke med fangsten af den virkeligt flotte havørred. Fantastisk at det lykkedes at lande den, selvom nettet var for lille. Det er en drømmefisk, som nok allerede nu er et godt bud på en vinder i ørredkategorien i årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus