Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Å-premieren 2022

Hej alle,

Tirsdag den 1. marts var der som bekendt å-premiere. Flere medlemmer var forbi Nivåen og Usserød Å og det blev da også til flere ørreder.

En af dem, der kiggede forbi var Marius Dam Jespersen. Han skriver:

En tvunget gåtur med kæresten gav en havørred på 40-45 cm. Jeg havde nemlig heldigvis nået at smugle en stang og en spinner ind i bagagerummet, så gåturen kunne blive lidt nyttig..Havørreden blev fanget fra den gamle købmandsbro, så det var heldigt, at hun var med til at gå ned og lande den.

Tillykke med fangsten – ikke dumt at smugle stangen med på den slags ture.

Også Lars Søegaard Nielsen, der efterhånden kender åen som sin egen bukselomme, var afsted og han fortæller, at der var masser af vand. Han opgav derfor S-svinget, som var helt umuligt i gummistøvler. Ved Ringovnen fangede han en grønlænder, og to kast senere på præcis samme sted fik han endnu et hug af en lidt større fisk, men nok stadig for lille. Den smuttede desværre. Lidt senere fik Lars en nedgænger på ca. 50 cm. Den var meget livlig og havde et dybt sår omkring bugfinnerne. Formentlig fra en skarv.

Knæk & bræk

Klaus